Usluge

Ekstenzije trepavica

Ukoliko volite prirodan izgled preporučamo vam Klasične ekstenzije trepavica.

Jedna od najtraženijih i najefektnijih metoda za produljenje trepavica. Mogu se ugrađivati cijele godine, ne samo ljeti kada se svi manje šminkamo. Idealno je za žene koje ne vole ili ne žele koristiti maskaru jer ju u potpunosti zamjenjuje.

Prilikom aplikacije koristimo 10ak duljina i 4 debljine trepavica, djeluju vrlo prirodno, na svaku vašu trepavicu nanosi se jedna umjetna trepavica. Idealno za žene koje žele prirodan izgled.

Preporučamo nadopunu svaka 3 do 4 tjedna, nadopunu ne vršimo nakon 5 tjedana, tada radimo ponovnu cjelokupnu ugradnju novih trepavica.

Puder obrve

Puder obrvama na licu se postiže suptilan efekt promjene bez straha od preizraženih obrva.

Puder obrve su vrsta polutrajnog make-upa koji obrvama pruža prirodan, osjenčan izgled. Nastaju tako da se pigment unosi u površinski sloj kože pomoću mašinice, odnosno tanke iglice koja onda na koži ostavlja tisuće tragova pigmenta koji naposljetku stvaraju boju i oblik obrva.

Također, važno je naglasiti da su puder obrve prikladne za sve tipove kože, a metoda puder obrva je bezbolna i nježna te ne iritira kožu. Puder obrvama skraćuje se vrijeme uređivanja, a one će izgledati prirodno osjenčane olovkom ili sjenilom za obrve!

Lash lift

Bezbolan tretman uvijanja i podizanja trepavica  za sve žene koje ne žele ekstenzije.

Lash lift je bezbolan keratinski tretman neagresivnog uvijanja i podizanja trepavica koji je osmišljen za sve osobe koje ne žele ekstenzije, a svejedno žele lijep i zavodljiv pogled. Ovaj tretman sve više dobiva na popularnosti jer je jednostavniji od stavljanja trajnih umjetnih trepavica, jeftiniji i lakši za održavanje, a može jako dobro izgledati gdje efekt ovisi o vašim prirodnim trepavicama.

Lash lift čini upravo to što mu naziv govori – podiže, uvija i daje definiciju vašim trepavicama, koje su u kombinaciji s bojanjem, tamnije i primjetnije.

 

Brow lift

Tretman stiliziranja prirodnih obrva kojim se dobiva punoća i povećava vizualni volumen obrva.

Brow Lift odnosno laminacija ili lifting obrva je tretman stiliziranja prirodnih obrva tijekom kojeg se ne koriste igle niti trajna boja. Tretmanom se dobiva punoća i povećava se vizualni volumen obrva. Idealan je sve tipove obrva; guste, čupave,neuredne, tanke, slabe i vizualno neprimjetne obrve koje nemaju nikakav oblik.

Nakon tretmana obrve su vizualno punije, uredne i lijepo stilizirane te jednostavne za održavanje. Dlačice zadržavanju oblik od 4 – 6 tjedana. 

Rezervacija termina

Dogovorite svoj termin online

Nazovite nas, pošaljite email ili ispunite kontakt formu i dogovorite svoj idući termin već danas.

Henna brows

Drevni postupak bojenja obrva kanom. Bezbolna metoda definicije i popunjavanja obrva.

Sam postupak bojanja je potpuno bezbolan i relativno kratko traje dok tretman osim bojanja uključuje i dodatne procese kao sto je šišanje obrva , oblikovanje obrva voskom, čupkanje pincetom ta mazanje obrva uljima koja ojačavaju i hrane korijen dlake- sve u svrhu postizanja savršenog luka obrve  koji definira čitavo lice.

Kana dolazi u obliku praha u desetak nijansi koje se mogu koristiti samostalno ili njihovim međusobnim miješanjem postižemo savršenu nijansu. Vrlo je važno prije tretmana utvrditi stanje i tip kože, te vaše make up navike.

Edukacije

Tečajevi i edukacije namjenjen je osobama koje žele naučiti najnovije tehnike šminkanja za vlastite potrebe.

Fusce ut velit laoreet, tempus arcu eu, molestie tortor. Nam vel justo cursus, faucibus lorem eget, egestas eros. Maecenas eleifend erat at justo fringilla imperdiet id ac magna. Suspendisse vel facilisis odio, at ornare nibh.

Fusce ut velit laoreet, tempus arcu eu, molestie tortor. Nam vel justo cursus, faucibus lorem eget, egestas eros. Maecenas eleifend erat at justo fringilla imperdiet id ac magna. Suspendisse vel facilisis odio, at ornare nibh.

Trajna šminka usana

Konture čine vaše usne mlađima i svježijima.

Trajna šminka usana je tretman koji podrazumeva ubacivanje mikropigmenta u površinski sloj kože usana. Ovaj tretman ima svoje prednosti i mane. Prednosti su da usne dobijaju punoću, definiciju i svež izgled, a mane su da može biti bolno, skupo i zahtevno održavanje. Trajna šminka usana se izvodi u nekoliko koraka koji uključuju piling, sjenčanje i mikropigmentaciju.

Threading

Threading je metoda oblikovanja obrva koncem koja je nastala u Indiji prije više od 6000 godina.

Threading se u praksi najčešće koristi kod oblikovanja obrva. Za razliku od čupanja pincetom, threading obrve uklanja jednom čistom linijom i čupka sve dlačice odjednom te je tako znatno brže i lakše oblikovati obrve.

Threadingom se, osim oblikovanja obrva, uklanjaju i dlačice na nadusnicama, bradi, pa i cijelome licu. Mogu se tretirati dlačice duljine već od 1 mm. Tijekom threadinga koristi se poseban konac od 100 % pamuka i svile koji ima antibakterijski film.